Projecte Magnet: Institut Escola Vila-romà i l'Hospital de Palamós

  • Data 25/01/2022

L’objectiu de l’aliança entre l’Institut Escola Vila-romà i l’Hospital de Palamós (Serveis de Salut Integrats Baix Empordà) és convertir la ciència en l’eix vertebrador dels aprenentatges i consolidar la investigació i l’experimentació entre l'alumnat.

Una mostra d’aquesta aliança és el projecte transversal sobre la sang que va apropar el món de la salut i el coneixement del cos humà a l’alumnat d’una forma vivencial. El projecte va culminar amb una donació de sang organitzada al gimnàs del centre amb gran èxit de participació que va visibilitzar el centre a tot l’entorn de Palamós i va generar nombrosos aprenentatges i coneixements a l’alumnat. Per a més informació del projecte podeu consultar el web.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

http://magnet.cat/

Twitter de Magnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar