MENTORIA PER CONTINUAR ESTUDIANT: Vols reduir l'abandonament escolar al teu territori?

  • Data 03/03/2023

El programa MENTORA cerca aconseguir que els i les joves que estan en risc d’abandonar decideixin continuar estudiant, més enllà de l’ESO, i fins graduar-se als estudis postobligatoris.

Diferents agents (ajuntaments, centres educatius, entitats) impulsen el programa localment, amb els i les estudiants que així ho desitgen i amb voluntariat seleccionat entre persones adultes de proximitat i que tenen la formació el suport d’equips professional per fer les seves funcions. Les persones mentores complementen les tasques d’educadors/es, professorat i altres agents educatius que intervenen amb els nois i noies. Així, tota la comunitat empeny per impulsar la continuïtat educativa d’aquest alumnat. L’acompanyament d’una persona mentora pot ser l’element diferencial entre seguir dins el sistema educatiu o abandonar i tancar-se les portes a moltes oportunitats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar