Millors pares fan millors alumnes?

  • Data 15/01/2014

Síntesi de l'#aulabofill "Millors pares fan millors alumnes?" a càrrec de Raquel-Amaya Martínez González, Professora del Departament de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Oviedo.Autora del " Programa-guía para el desarrollo de competencias emocionales, educativas y parentales del Ministerio de Sanidad y Política Social".; Elena Boira, responsable d'actuacions de suport a la família de la Generalitat de Catalunya; Miguel Àngel Franconetti, educador social, vicepresident de l'a Fundació Pere Closa; Anna Ramis, mestra, pedagoga, experta en el treball amb famílies i escola.

Com influeix l'entorn familiar en l'aprenentatge i en l'èxit educatiu? Com es pot potenciar el desenvolupament de les capacitats dels pares i mares per a la cura i l'educació dels fills i filles? Quines són les estratègies personals, emocionals i educatives que fomenten una criança positiva dels infants? Per què es consideren efectius els criteris de criança positiva? Quines polítiques públiques cal impulsar per millorar les capacitats parentals? Quines experiències exitoses trobem a l'escola i en què es basen? Com es poden desenvolupar programes de criança positiva en entorns amb dificultats?

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar