Com oferir espais acompanyats per fomentar l’hàbit lector? Amb Anna Juan i Fàtima Avilés.

  • Data 12/06/2020

Intervenció vinculada a la jornada #EstiuEnriquit celebrada el 12 de juliol de 2020.

#EstiuLector: Com oferir espais acompanyats per fomentar i sostenir l’hàbit lector? Amb l'Anna Juan i Fàtima Avilés.

La crisi educativa derivada de la COVID-19 ens ha portat a l’estiu més singular i incert en dècades. Si ja sabíem que les vacances d’estiu tenien un impacte negatiu en la pèrdua d’aprenentatges en l’alumnat més desafavorit a causa del període de desconnexió escolar (competències, habilitats i continguts), enguany amb més de 6 mesos sense escola (física) les conseqüències seran pitjors.

Si a aquest fet hi sumem les restriccions a les activitats de lleure educatiu promogudes per entitats, ajuntaments o altres organitzacions comunitàries per raons de salut pública, com garantim que l’oferta educativa de casals, colònies, caus i esplais que es pugui fer aquest estiu tingui un plus d’enriquiment i estigui dirigida als infants i joves més vulnerables?

En definitiva, com es dissenya un estiu especialment enriquit des de l’equitat i en temps de coronavirus? Des del repte d’#EstiuEnriquit oferim una jornada d'aprenentatge oberta i online per descobrir com impulsar un estiu enriquit per a tothom. La jornada es va dur a terme el divendres 12 de juny al matí i consta de 9 tallers monogràfics virtuals oberts a tothom de la mà de diferents experts.

ET PAS PERDRE LA JORNADA?

SALA 1: https://youtu.be/4FcbTx6mqDQ

SALA 2: https://youtu.be/ps-Hk2i0Dis

SALA 3: https://youtu.be/jcMNhLOo6pA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar