Oriol Ripoll - Gami...què? Descobreix la gamificació!

  • Data 13/11/2015

Al vídeo Oriol Ripoll, membre del comitè científic del projecte Educació Demà, explica en 2 minuts què és la gamificació en educació: l’ús del joc per a tenir experiències educatives significatives.

T’interessa la gamificació? Vols aprendre quins són els ingredients bàsics d’un disseny educatiu gamificat?

Participa al proper seminari de gamificació del Camp Base, del projecte #eduDema, que es celebrarà el proper 24 de novembre a l’Auditori del Macba a Barcelona (vegeu document adjunt).

I si encara en vols aprendre més, et convidem a que participis en els tallers de gamificació ràpida (speed gam) que estem preparant a través de l’eina Edulab , els nostres laboratoris de generació d’idees, del dia 1 de desembre al MACBA. 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar