Oriol Roca - Passaport Edunauta: tot el que et cal saber per presentar-te a la crida!

  • Data 24/03/2020

Vols presentar-te a la crida #PassaportEdunauta? L’Oriol Roca, de la cooperativa +Educació, et dóna totes les pistes que necessites saber en aquest vídeo resum de l’acte de llançament de la crida #PassaportEdunauta: quins agents poden presentar-se a la crida, quins seran els criteris de selecció per triar als 10 impulsors, quins espais d’acompanyament i quin tipus de suport rebran els territoris seleccionats, quin serà el calendari del projecte i molts d’altres detalls. 

A les Bases de la crida trobaràs tota la informació necessària per participar del projecte i ser un dels 10 impulsors seleccionats pel pilot. Llegeix-les amb atenció i un cop t’hagis decidit a participar omple i envia’ns el formulari d’inscripció  Ep! Tens temps fins el 30 d’abril.

Segueixes tenint dubtes? Visita el web https://www.passaportedunauta.cat o posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 623.221.299 (trucades i WhatsApp) o per correu electrònic a hola@passaportedunauta.cat i els resoldrem. 

No t’ho pensis més! Suma’t al Passaport Edunauta i crea un univers d’oportunitats d’aprenentatge pels infants del teu territori. 

El Passaport Edunauta és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar