Òscar de Paula - Com posar en pràctica el kit de comunicació edcamp?

  • Data 28/03/2018

Tercer vídeo de la sèrie “Com fer un edcamp vibrant” on l’Oscar de Paula @odepaula80, mentor del moviment #edcampCAT a Catalunya i les Illes Balears, explica com posar en pràctica el kit de comunicació edcamp en els tres moments clau de la trobada: abans, durant i després.

1. Abans de començar un edcamp és molt important animar i apropar a la gent al nostre edcamp per tal de donar-lo a conèixer.

2. Durant l’edcamp, és vital que la gent que no estigui presencialment a l’edcamp, pugui anar seguint què està passant.

3. I, després de l’edcamp, és igual de cabdal establir vincles tant entre les persones que hi han participat com entre les persones que l’han seguit per les xarxes. Amb aquests consells, segur que la comunicació del vostre edcamp anirà perfecte. 

Si vols saber-ne més, mira els següents vídeos de la sèrie i entra a la pàgina web http://edcamp.educaciodema.cat on hi trobaràs tots els materials i recursos necessaris per organitzar el teu edcamp! Fàcil oi?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar