Pere Cornellà - Com generar emoció en un edcamp?

  • Data 28/03/2018

Quart vídeo de la sèrie “Com fer un edcamp vibrant” on en Pere Cornellà @perecornella, mentor del moviment #edcampCAT a Catalunya i les Illes Balears, explica com generar emoció en un edcamp per fer que l’experiència d’aprenentatge compartit sigui radical!

Per aconseguir-ho, cal tenir en compte els tres moments claus en un edcamp. El primer és l’acollida i aquesta ha servir per generar vincles i confiança entre tots els participants. El segon moment és la xerrada inicial, inspiradora i que serveixi per donar el protagonisme a tots els participants, així com per trencar el gel. Per últim, el comiat. Aquest ha ser un reflex del què ha sigut l’edcamp i un punt i seguit dels vincles que s’han generat i els aprenentatges compartits.

Si vols saber-ne més, mira els següents vídeos de la sèrie i entra a la pàgina web http://edcamp.educaciodema.cat on hi trobaràs tots els materials i recursos necessaris per organitzar el teu edcamp! Fàcil oi?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar