PISA 2012 i equitat educativa / Programme for International Student Assessment 2012

  • Data 17/12/2013

PERSPECTIVES INTERNACIONALS D'EDUCACIÓ: "PISA 2012 i equitat educativa" a càrrec de Pablo Zoido, analista de polítiques educatives al Directorat d'Educació de l'OCDE i un dels responsables de l'elaboració de l'informe, Joan Mateo, president del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu i secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i Xavier Bonal, sociòleg i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. #perspectivesbofill http://www.oecd.org/pisa/

Com es pot millorar el nivell de competències dels estudiants catalans de 15 anys? Quines polítiques són eficaces per reduir les diferències de resultats entre l'alumnat nadiu i d'origen immigrant? Quines estratègies poden resultar més adequades per formar millor els joves catalans? Són compatibles l'excel·lència i l'equitat? Què podem aprendre dels sistemes educatius que tenen millors resultats?

En l'acte es va debatre a fons sobre les conclusions d'aquest nou informe de la Direcció d'Educació de l'OCDE i sobre les estratègies que Catalunya podria adoptar per millorar la qualitat de l'educació. Per contrastar l'anàlisi del PISA de l'OCDE en el context català també van participar del DEBAT dos experts de l'àmbit català.

 

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar