Primeres trobades de xarxes locals - Escola nova 21 - Xarxes locals

  • Data 09/04/2020

L’any 2016, el programa Escola Nova 21 va fer una crida oberta dirigida a escoles i instituts. Pretenia trobar 200 centres interessats a posar en marxar un procés de canvi educatiu cap al propòsit de desenvolupar competències per a la vida.

Quan es tanca la crida, més de 480 centres han manifestat, a través dels seus claustres, equips directius, i consells escolars, el seu compromís amb la transformació educativa.

Gràcies a un acord amb la Diputació de Barcelona, es poden incorporar al programa tots els centres interessats. L'acord permet la creació d’una seixantena de xarxes d’aprenentatge col·laboratiu a tot el territori català.

Ara, es posen en marxa les primeres trobades de les xarxes locals.

Tots els centres, cadascun des de la seva particular perspectiva, realitat i context, es troben amb altres per establir vincles de col·laboració que dotin de contingut les xarxes i permetin intercanviar expectatives, pors i il·lusions.

I comencen amb una reflexió sobre la necessitat i el sentit del canvi educatiu, a partir d’una inquietud compartida i molt concreta: “Qué ha d’aportar l’escola a la vida d’una persona?”

Molts centres porten temps en un procés intern d’evolució i millora, però ara inicien un viatge conjunt cap a un horitzó compartit per assolir un sistema educatiu equitatiu i de qualitat per a tots els infants i joves.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar