Projecte Magnet: Escola Miralletes i el CosmoCaixa ⚙

  • Data 01/03/2021

L’escola Miralletes està immersa en un projecte metodològic integral, en el qual els alumnes són els protagonistes del seu propi aprenentatge i on la motivació per descobrir n’és l’eix clau. El centre ofereix els canals que ajuden l’alumnat a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts i, d’aquesta manera, també aprendre a ser crítics. El seu propòsit és oferir als infants un espai segur, un ambient relaxat on es puguin expressar en llibertat alhora que afavoreixi el seu desenvolupament emocional i intel·lectual.

La ciència ha entrat a les aules de l’escola Miralletes a través de la seva aliança amb CosmoCaixa, Museu de la Ciència de l’Obra Social “la Caixa”. Aquesta col·laboració ha permès la creació de la sala tinkering, que converteix l’escola en un espai obert, on l’aprenentatge esdevé una tasca interdisciplinària que connecta sabers i coneixement. Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://escolamiralletes.com/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar