Projecte Magnet: Escola Font Rosella (Sabadell) i la Fundació Naturgy

  • Data 24/02/2020

"El futur és la nostra energia" és el lema del projecte que desenvolupa l'Escola Font Rosella (Sabadell) en aliança amb la Fundació Naturgy, en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d'Ensenyament, la Diputació de Barcelona i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB en col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell. L’aliança els permet avançar en l’enfocament globalitzat dels aprenentatges a partir del coneixement i la ciència, amb la intenció de constituir-se en una comunitat d’aprenentatge. Per a més informació del projecte, podeu consultar el web: https://agora.xtec.cat/ceipfontrosella/

La Fundació Naturgy ofereix nombroses propostes educatives i divulgatives que tenen per objectiu la transmissió de valors envers el canvi de model energètic, la preservació del medi ambient, l’ús eficient i el consum responsable de l’energia per a un futur millor per a tothom.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar