Projecte Magnet: Escola Gayarre i l'IBEC

  • Data 16/03/2020

L’escola Gayarre de Barcelona i l’IBEC (Institut de Bioenginyeria de Catalunya) treballen junts per compartir experiències i aprendre plegats. La ciència, la indagació i l’experimentació són processos d’aprenentatge que utilitza el centre educatiu per dur a terme el mètode científic i per construir coneixement. El centre fa pinya amb la institució d’excel·lència per créixer i fer front als reptes de la societat d’avui i de demà. 

L’IBEC, com a company de viatge, ajuda l’escola a incorporar una mirada científica en el dia a dia. Dins d’un enfocament globalitzat d’aprenentatge, es potencia la indagació, la creativitat i la reflexió. Per a més informació del projecte podeu consultar el web: http://www.escolagayarre.cat/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ ;

https://twitter.com/aliancesma...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar