Projecte Magnet: Escola Joaquim Blume i el CRM

  • Data 16/03/2020

L’escola Joaquim Blume (Sabadell) troba en el programa Magnet i la seva aliança amb el Centre de Recerca Matemàtica (CRM) un espai real per a l’aprofundiment i la reflexió sobre el treball matemàtic, orientat al canvi. Les matemàtiques formen part del dia a dia de les persones i desenvolupen capacitats intel·lectuals molt importants per a la formació global de l’alumnat. Les matemàtiques són el centre del programa educatiu de l’escola, però unes matemàtiques basades en les persones i orientades a la comprensió del món per poder-hi actuar amb sentit crític. I aquest enfocament el saben transmetre molt bé els investigadors del Centre de Recerca Matemàtica. Per a més informació del projecte, podeu consultar el web: www.joaquimblume.cat

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar