Projecte Magnet: Escola La Guàrdia i Campus del Baix Llobregat de la UPC (Castelldefels)

  • Data 27/01/2020

"Junts descobrim el futur" és el lema del projecte que desenvolupa l'Escola La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts) en aliança amb el Campus del Baix Llobregat de la UPC (Castelldefels), en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d'Ensenyament, la Diputació de Barcelona i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB en col·laboració amb l'Ajuntament de Rubí.

L'escola La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts) posa un èmfasi especial en l’ús transversal de les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM). Per a més informació del projecte, podeu consultar el web https://agora.xtec.cat/escolalaguardia

El Campus del Baix Llobregat de la UPC (Castelldefels) està integrat per dos centres docents: l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelldefels (EETAC) i l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB), un departament universitari amb seu al Campus, el Departament d’Enginyeria Agroalimentària (DEAB) i un institut de recerca adscrit, l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO).

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: http://magnet.cat/ @aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar