Projecte Magnet: Escola Marià Fortuny, el COAC i l'ETSA-URV

  • Data 16/03/2020

L’escola Marià Fortuny de Reus està impulsant el treball de les STEAM a través de l’arquitectura i donant sentit als aprenentatges dels alumnes en aliança amb l’ETSA (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura) i el COAC de Tarragona (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya). Al mateix temps, els capacita en la cerca i el tractament de la informació, en la seva localització, selecció, organització, anàlisi i comunicació, per portar a terme amb èxit qualsevol treball intel·lectual, personal i/o acadèmic. Es vol potenciar la iniciativa i la creativitat de l’infant tenint en compte la seva singularitat. L’alumne construeix els seus propis aprenentatges i desenvolupa la capacitat d’aplicar-los en diverses situacions i contextos, a través de l’observació, l’experimentació i la reflexió.

L’escola està immersa en una renovació pedagògica cap a una metodologia globalitzada i significativa, orientada a donar resposta a les diferents necessitats i ritmes de tots els infants. I ho fa generant situacions d’aprenentatge significatives, basades en el fer-pensar-comunicar, que permeten desenvolupar les competències del segle XXI. Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://agora.xtec.cat/ceipmariafortuny/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar