Projecte Magnet: Escola Peramàs i el CREAF

  • Data 16/03/2020

L’escola Josep Manuel Peramàs de Mataró defensa que la curiositat és el motor de l’aprenentatge, i és per això que aposta per l’observació, la descoberta, la manipulació i la investigació; aspectes inherents al CREAF (Centre de Recerca Ecològica i A Forestals). Aquesta aliança els ha de permetre portar la ciència a les aules, l’observació del medi des del punt de vista científic, i transmetre valors tan importants com la sostenibiliat i la cura del medi ambient.

Mitjançant un aprenentatge competencial i transversal, on l’alumne és el principal protagonista, i on totes i tots tenen un paper important, el centre educatiu vol fer palès el seu lema, aula a aula, infant a infant: Que no t’ho expliquin, descobreix-ho! Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://agora.xtec.cat/ceipjmperamas/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar