Projecte Magnet: Escola Rubió i Ors i Centre de Lectura de Reus

  • Data 26/04/2023

L’Escola Rubió i Ors està immersa en plena transformació cap a metodologies més manipulatives, experimentals i experiencials, el centre promou el desenvolupament integral de l’alumnat per assolir l’èxit educatiu. A través de l’aliança amb el Centre de Lectura les arts esdevenen l’eix vertebrador del projecte educatiu de l’escola.

Una mostra d'aquesta aliança és el projecte transversal "Llavors...", que ha integrat les arts com a via d’expressió en el marc de l’ODS 15. Vida d'ecosistemes terrestres. L’art, el teatre i la dansa van donar forma a la reivindicació de l’alumnat de l’Escola Rubió i Ors: disposar de més zones verdes a Reus. Uns 420 alumnes del centre educatiu van interpretar l’espectacle a la plaça del Mercadal davant les autoritats del consistori reusenc, a qui van lliurar un “Manifest per una ciutat més verda i amb més vida”.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

http://magnet.cat/

https://twitter.com/aliancesma...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar