Projecte Magnet: Escola Saavedra i l'ETSE-URV

  • Data 16/03/2020

L'objectiu del projecte Magnet de l'Escola Saavedra amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Tarragona (ETSE-URV) és introduir les noves tecnologies i la robòtica al dia a dia del centre, incorporant al mateix temps un enfocament globalitzat de l’aprenentatge.

El programa educatiu del centre genera situacions d’aprenentatge que comporten imaginació, que fan pensar,  que provoquen el  treball en grup i la col·laboració amb respecte. La intenció de l’escola és que els alumnes desenvolupin el sentit crític, participin activament i siguin els protagonistes dels aprenentatges. L’objectiu final és que l’alumnat creixi a l’escola Saavedra, per ser les enginyeres i els enginyers del futur. Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://agora.xtec.cat/escolasaavedra/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar