Projecte Magnet: Escola Sant Ignasi i la Fundació Althaia

  • Data 16/03/2020

L’escola Sant Ignasi esdevé un espai d’aprenentatge viu que ofereix la possibilitat de transformar els coneixements que es generen a l’aula en una situació real i significativa gràcies a l'aliança Magnet amb la Fundació Althaia, la Xarxa Assistenical Universitària de Manresa. Treballant de forma conjunta amb la institució, des la vessant científica i social,  els sabers i recursos que ofereix Althaia enriqueixen i donen sentit al dia a dia dels projectes de l’escola.

El centre educatiu manresà veu en la inclusió una oportunitat per innovar,  formant nens i nenes tolerants  i oberts al món, creant entorns d’aprenentatges respectuosos amb els diferents ritmes i maneres de ser. D’aquesta manera tothom avança sentint-se protagonista del seu aprenentatge.  Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://agora.xtec.cat/ceip-santignasi/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar