Projecte Magnet: Institut Guillem Catà i UPC Manresa-EPSEM

  • Data 16/03/2020

L'Institut Guillem Catà de Manresa estimula l’actitud científica dels seus alumnes a través de l'aliança Magnet amb l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de la UPC Manresa , que també els permet aprofundir en els seus coneixements de l’àmbit científico-tecnològic.

El treball per projectes del centre, amb l’acompanyament i l’experiència de la institució partner, ha de facilitar la preparació d’unes noies i nois que assoleixin la secundària amb les millors expectatives de futur. Hàbils en la creativitat, la comunicació i el treball col·laboratiu, però sobretot ciutadans crítics, que es fan preguntes i se les responen des de la racionalitat i la innovació.  Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://www.guillemcata.cat/

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: 

http://magnet.cat/ 

https://twitter.com/aliancesmagnet

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar