Projecte Magnet: Institut Rocagrossa i CEAB-CSIC

  • Data 08/01/2024

Amb l'eix vertebrador de la ciència i la recerca, l'aliança de l'Institut Rocagrossa amb el Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) ofereix a l'alumnat una manera crítica de pensar i comprendre el món, estimulant el pensament crític i la reflexió per tal que sigui capaç de donar sentit a les evidències que descobreix. Per a fer-ho possible, el claustre elabora propostes de treball que promouen el pensament científic: la curiositat, l'anticipació, la reflexió, la cerca de solucions creatives, la deducció, la interrelació de coneixements previs amb els nous per a interpretar la realitat, la comprovació d'hipòtesis, l'observació i l'experimentació, entre molts d'altres. Una mostra d'aquesta aliança és el projecte d'ecologia marina per mostrar l'efecte dels diferents tipus de costes (platja oberta, cala o port) en la presència del fitoplàncton.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar