Que és el crowdfunding de recompensa?

  • Data 16/02/2017

Francesc Balagué ens explica quin model de crowdfunding utilitzarem al projecte #femeducacio de @FundacioBofill a http://www.femeducacio.org

La plataforma http://www.femeducacio.org obre una crida per seleccionar un màxim de 20 iniciatives que responguin als principals reptes de l’educació i que beneficiïn al màxim possible d’infants i joves. 

Aquest vídeo forma part d'una col·lecció de 5 vídeos tutorials de suport i acompanyament als emprenedors educatius que desenvoluparan projectes innovadors amb l'objectiu de millorar l'educació a través del portal www.femeducacio.org que impulsa la Fundació Jaume Bofill. 

Ens centrarem en el crowdfunding de recompensa que té una limitació temporal i està basat en el la fórmula del “tot o res”. És a dir, el projecte només aconseguirà els diners recollits si arriba o sobrepassa el 100% de l’objectiu marcat, en els dies establerts. Aquest procediment és una garantia de qualitat, ja que implica que aquest és l’import mínim que hem determinat per tirar endavant el projecte. 

femeducacio@fbofill.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar