Què és i què no és un disseny educatiu gamificat? Resum de la intervenció d’Oriol Ripoll

  • Data 20/01/2016

Vídeo resum de la intervenció d’Oriol Ripoll (), membre del comitè científic del projecte Educació Demà, al #CampBase de #Gamificació en educació de la @FundacioBofill celebrat el 24 de novembre de 2015 a l’Auditori del Macba, del qual en podeu recuperar el visionat complet  en els vídeos relacionats.  

Així mateix, en els següents enllaços podeu trobar els vídeos resum de les experiències de gamificació educativa presentades durant l’acte:

- Low cost gamification: english and creativity development made simple! – Christian Negre Walczak 

- Joc de Trons: d’esclaus a reis – Natxo Maté Puig 

- Conspiració intergalàctica: gamificant a educació superior

La gamificació educativa és un dels temes clau vinculats a les 9 tendències de canvi en educació detectades per #eduDema i que es van presentar durant l’acte inaugural del projecte el dia 29 de setembre de 2015 a l’auditori del Macba , i que conformen el marc d’inspiració que guien els focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase  i als tallers  participatius #Edulab

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar