Què és l'Edhack Raval?

  • Data 08/01/2018

El projecte EDhack Raval vol esdevenir un laboratori d'innovació educativa al barri del Raval. Des de la diversitat, la xarxa i la voluntat de transformar, us convidem a participar i ser protagonistes del projecte. (www.edhack.cat)

En aquest vídeo Héctor Gardó (@hgardo), cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill (@FundacioBofill), t'explica què és l'EDhack Raval acompanyat de moltes altres persones impulsores del projecte: 

  • Ismael Palacín (@ismaelpalacin), director de la Fundació Jaume Bofill. 
  • Òscar Esteban (@TotRaval), director de la Fundació Tot Raval. 
  • Julia Quintela (@jquintelag), tècnica d'Educació del Districte de Ciutat Vella, Aj. de Barcelona. 
  • Francesc Balagué (@fbalague), facilitador i expert en educació i innovació. 
  • Altres protagonistes que participen al projecte (EDhackers)

Per a estar informat, i poder inscriure't, visita: www.edhack.cat

Aquest és un projecte impulsat per la Fundació Jaume Bofill (@FundacioBofill), la Fundació Tot Raval i un gran grup d'entitats del barri del Raval que faran de l'EDhack Raval, una realitat. 

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona. 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar