Què hem après? Reflexions de la Crida Hack The School

  • Data 18/07/2017

Quins aprenentatges heu fet durant el procés del Hack The School? Què passa a un centre educatiu quan posem el repte de capgirar els espais escolars? Quins consells donaríeu a altres persones que s'animin a repensar els espais i les propostes educatives del centre?

Aquestes reflexions i altres aprenentatges els comparteixen en aquest vídeo alguns protagonistes que han participat en la Crida Hack The School. 

La crida Hack the School del projecte #EduDemà (www.educaciodema.cat/crides) de la @FundacioBofill s'ha dut a terme durant els mesos de novembre a maig i són molts els materials i els aprenentatges que hem extret del procés: la importància de la comunitat i del treball en equip, la relació entre els aprenentatges i la disposició de l'espai, escoltar a tots els protagonistes del canvi (alumnat, familia i la resta de la comunitat educativa), etc. 

Descobriu com han viscut el procés i què els hi ha aportat! Benvinguts Hackejadors! #HackTheSchool. 

Per a més informació: Educació Demà i El projecte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar