Per què recomanar les pràctiques educatives centrades en l’alumne? David Atzet

  • Data 14/07/2016

Entrevista a David Atzet  professor i director de la SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, en el marc del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (/educacio-dema) de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill. En el vídeo David Atzet convida a reflexionar sobre els trets positius d’aplicar la personalització dels aprenentatges a l’educació, per què l’han aplicat al seu centre i què n’han après, i per què és una pràctica educativa altament recomanable per a la resta de centres. 

La personalització de l’aprenentatge és un dels aspectes clau de canvi en educació que conformen el marc d’inspiració que guien els focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase (www.educaciodema.cat/campbase) i als tallers participatius #Edulab (http://www.educaciodema.cat/edulab). 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar