Què vol dir aprendre avui? - Betlem Cuesta i Joan Domènech

  • Data 01/08/2019

Video resum del Diàleg sobre "Què vol dir aprendre avui?" entre Joan Domènech (mestre i ex-director de l’Escola Fructuós Gelabert) i Betlem Cuesta (professora de l’Institut Escola Les Vinyes) a la 6a Jornada Magnet dels centres educatius que participen al programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu", realitzada el 26 de juny de 2019.

En aquest vídeo, aquests dos docents amb una extensa experiència, conversen sobre com aprenen els infants i joves d'avui, quin és el rol dels docents, quin encàrrec té l'escola d'avui, com hem d'entrendre el curriculum... un diàleg molt inspirador per a reflexionar sobre l'educació d'avui i del demà.

Podeu veure el programa complet de la jornada des d'aquest enllaç:

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa. 

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar