Qüestionar què fem, com ho fem i què hauríem de fer permet consensuar l’educació de qualitat-F. Ruiz

  • Data 02/06/2015

En Ferran Ruiz @frtarrago, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), fa una reflexió a partir de la reflexió sobre què s’està fent, com s’està fent i què s’hauria de millorar o canviar. Per una banda, té clar que cal millorar la lluita contra l’absentisme escolar, l’aprenentatge de les competències bàsiques i la professionalització de la direcció. Per una altra planteja 3 reptes o canvis entorn a la personalització de l’aprenentatge; entorn a la necessitat d’una recerca innovadora que no només estigui focalitzada en treballar a partir d’indicadors mesurables; i finalment, entorn a la gestió de la diversitat a l’aula, tenint en compte que aquesta comença a ser la norma i no l’excepció.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar