Qui ha de promoure el compromís del professorat? (resum)

  • Data 16/06/2014

Resum de la conferència "Els nous reptes i dilemes ètics del professorat" per Begoña Román, professora d'ètica de Facultat de Filosofia de la UB responent a preguntes com: Què fa possible el compromís ètic del professorat?; Quina és la responsabilitat dels actors educatius si es volen mestres compromesos amb l'alumnat, l'entorn i la seva professió?; En què es diferencia el compromís ètic dels docent amb el d'altres professions? #sermestreavui

En aquest mateix acte també es va comptar amb les intervencions de: 

- Raül Manzano, motor de l'elaboració Compromís ètic del professorat 

- Agnès Barba, directora de l'escola dels Encants 

- Miquel Martínez, professor de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona

- Eulàlia Esclapés, professora de l'Institut Salvat Papasseit

- Montse Ros, secretària general de la Federació d'Educació de CCOO

En l’acte, també es va presentar el llibre “Què vol dir ser mestre avui? Reflexions al voltant del compromís ètic del professorat”. Aquest és un llibre coral, elaborat a partir dels valors que aporta el treball en xarxa. Suposa un exercici de construcció compartida de coneixement i de col·laboració institucional amb una missió comuna: l'aportació d'elements per a l'anàlisi, la reflexió i el debat sobre la realitat i els reptes de les mestres i els mestres d'avui.

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar