Quina és la finalitat de la personalització dels aprenentatges? Ramon Grau

  • Data 14/07/2016

Entrevista a Ramon Grau, biòleg, professor i director de l’Institut Quatre Cantons del Poblenou i membre del comitè científic del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (www.educaciodema.cat), en el que descriu els avantatges de la personalització de l’aprenentatge i concreta algunes de les pràctiques que en aquest sentit s’han generat en el seu centre educatiu.

Les pràctiques educatives centrades en l’alumne són un dels aspectes clau de canvi en educació que conformen el marc d’inspiració que guien els focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase (www.educaciodema.cat/campbase) i als tallers participatius #Edulab (www.educaciodema.cat/edulab)

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar