Quines condicions calen per fer realitat una escola inclusiva a Catalunya? - Maite Aymerich

  • Data 23/11/2020

Entrevista a Maite Aymerich, directora general de Currículum i Personalització del Departament d'Educació.

Maite Aymerich exposa les condicions necessàries per fer realitat un sistema d'escola inclusiva a Catalunya: 1) la voluntat per part de l'administració i la comunitat educativa; 2) la formació que faciliti el canvi de mirada dels professionals que l'han d'impulsar; i 3) els recursos econòmics necessaris per a desplegar-lo.

Aquesta entrevista va ser realitzada a Barcelona el 27 de novembre de 2019, en el marc de l'acte “Diversificació i inclusió a l’escola: com millorar l’atenció a les diversitats d’aprenentatge?”.

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar