Qui són i com són els estudiants universitaris en l’actualitat?

  • Data 08/01/2015

Via Universitària és una enquesta a partir de la qual comptem obtenir coneixement útil sobre accés, condicions d'aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris, amb l'objectiu d'aportar orientacions i propostes per la definició de millors polítiques universitàries. Reflexions sobre les principals preguntes que ens hauria de contestar l’enquesta. Antonio Ariño, membre de l’equip assessor del Via Universitària. Per a més informació www.fbofill.cat, #viauni, info@viauniversitaria.net

- Quins i com són els estudiants en l’actualitat?

- Tenim una universitat inclusiva?

- Com es té cura de la qualitat dels processos d’aprenentatge?

- Diversitat, equitat i qualitat: els 3 eixos del projecte

- Tenim un sistema universitari inclusiu i cohesiu?

Aquestes i moltes altres preguntes són les que volem contestar mitjançant l'enquesta online Via Universitària que 20 universitats de la Xarxa Vives començaran a enviar als seus estudiants de grau i màster. Participa-hi!

 

Amb aquesta enquesta esperem generar informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre les condicions de vida i les formes de vinculació amb l'estudi dels estudiants universitaris en l'actualitat. Les dades ens hauran de permetre, en última instància, fer propostes per a unes polítiques universitàries orientades a un model inclusiu, que abraci la diversitat creixent i doni les oportunitats necessàries a qui s'hi vulgui acollir.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar