Quins són els principals trets positius de la personalització de l’aprenentatge? Toni Otero

  • Data 14/07/2016

Entrevista a Toni Otero, cap d’estudis de l’escola L’Arenal de Llevant de Barcelona, en el marc del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (/educacio-dema) de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill. En el vídeo Toni Otero convida a reflexionar sobre els trets positius d’aplicar la personalització dels aprenentatges a l’educació i explica com s’ha dut a terme aquesta pràctica en el marc del seu centre educatiu, fent especial èmfasi en els aspectes positius que ha aportat a la vida escolar i al motiu de per què el centre treballa per projectes. 

La personalització de l’aprenentatge és un dels aspectes clau de canvi en educació que conformen el marc d’inspiració que guien els focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase (http://www.educaciodema.cat/campbase) i als tallers participatius #Edulab (www.educaciodema.cat/edulab). 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar