Ramon Grau - Què significa situar l'estudiant al centre del procés d'aprenentatge?

  • Data 14/04/2016

Vídeo resum de la intervenció de Ramon Grau, membre del comitè científic del projecte Educació Demà #eduDemà, al #CampBase “Personalitzar l’aprenentatge: pràctiques centrades en l’alumne” de la @FundacioBofill, celebrat el 15 de març de 2016 a l’Auditori del MACBA.

Aquest seminari obert aporta reflexions, debats i iniciatives sobre què implica posar l’alumne al centre de l’aprenentatge i què significa traslladar aquesta personalització als ensenyaments.

La personalització de l’aprenentatge és un dels focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase  i als tallers  participatius #Edulab del projecte Educació Demà .  

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web .educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar