Redissenyem la #ReunióFamílies: la veu dels protagonistes

  • Data 25/01/2018

La crida “Redissenyem la reunió amb famílies” impulsada des de la Fundació Jaume Bofill (http://www.educaciodema.cat/crides) amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament i de la FAPAC, convidava als centres educatius a redissenyar la reunió amb famílies, com a estratègia per a millorar la relació família i escola, enfortint els vincles i provocant nous espais de col·laboració entre famílies i docents.

Quins aprenentatges heu fet durant el procés de la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies"? Que passa quan un centre repensa les reunions d'inici de curs tenint en compte les necessitats i punts de vista de les famílies? S’inicien ponts de confiança que permeten alinear els esforços per un millor èxit educatiu de l’alumnat? Quines condicions ho fan possible? Els centres que han participat a la crida #ReunióFamílies, quins canvis han experimentat? Quins aprenentatges ha extret del seu procés? Queden reptes per endavant? 

Aquestes reflexions i altres aprenentatges els comparteixen en aquest vídeo alguns protagonistes que han participat en la Crida "Redissenyem la reunió amb les famílies". 

Descobriu com han viscut el procés els centres participants i què els hi ha aportat! 

I si voleu consultar tots el materials de la crida i obtenir més informació podeu consultar l'espai web del projecte aquí.

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #ReunióFamílies!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar