7a Jornada Magnet: l’aliança de l’escola Josep Maria de Sagarra amb el MACBA

  • Data 29/06/2021

Maria Iglesias i Maria Pujol, mestres de l'escola Josep Maria de Sagarra (Barcelona) han compartit l'experiència de canvi "L’aliança de l’escola Josep Maria de Sagarra amb el MACBA" a la 7a Jornada Magnet. La trobada virtual ha esdevingut un espai d'intercanvi i reflexió virtual entre un miler de mestres i professorat dels centres que participen al programa de transformació educativa.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

http://magnet.cat/​​

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar