Sergi del Moral – Digue’m com són els teus espais escolars i et diré que els meus són iguals

  • Data 12/12/2016

Vídeo resum de la intervenció de Sergi del Moral , cap d’estudis de l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal i membre de l'equip impulsor del betacamp, al #CampBase “Repensar els espais escolars per l’educació del segle XXI” del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ  de la @FundacioBofill , celebrat el 8 de novembre de 2016 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí: /videos/streaming-repensar-els-espais-escolars-leducacio-del-segle-xxi?lg=es. 

Sergi del Moral  destaca que en l’àmbit de l’educació actualment estem vivint canvis en relació a quins han de ser els aprenentatges que haurien de produir-se en els nois i noies d’avui en dia i quines metodologies s’han de fer servir. Aquestes preguntes d’alguna manera afecten també a com han de ser els espais on es produeixen aquests canvis, perquè tot el diàleg que hi ha sobre quina ha de ser l’educació actual té una derivada en els espais d’aprenentatge.

Repensar els espais d’aprenentatge és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà.  

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar