Sílvia Blanch. Acompanyament familiar a l’escolaritat: què funciona

  • Data 16/10/2018

Entrevista a Sílvia Blanch, investigadora del grup ERIFE i formadora de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona. Conductora del seminari “La implicació familiar en l’educació dels fills: estratègies i programes que funcionen”.

L’entrevista va ser realitzada a Barcelona el 2 d’octubre de 2018, en el marc de l’acte “’Com t’ha anat avui l’escola?’ Què funciona en l’acompanyament familiar a l’escolaritat”.

#EduEvidències 

Són diverses les barreres que obstaculitzen la participació de les famílies a l’escola i en aquells programes que les poden orientar en el procés escolar dels fills: barreres culturals, polítiques i recursos, de funcionament dels centres, psicològiques, etc. Es fa necessari que els centres ofereixin espais on famílies i professorat es puguin conèixer i reconèixer, com a part del mateix equip. 

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill en el marc del projecte Què funciona en educació, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar