Sílvia Blanch - Com poden acompanyar les famílies el confinament i postconfinament dels infants?

  • Data 29/04/2020

Les aules s’han tancat, però l’aprenentatge mai s’atura i els infants i joves seguiran desenvolupant-se en qualsevol espai. Aquest és el missatge de la Sílvia Blanch, professora i codirectora de l’equip de recerca ERIPE de l’UAB, per a les famílies angoixades perquè els seus fills i filles perdin el curs. #ObrimEducació

Vols llegir l'article complet amb les recomanacions i consells de Sílvia Blanch? https://obrimeducacio.cat/blog...

OBRIM L’EDUCACIÓ és una crida de la Fundació Bofill a ajuntaments, escoles, entitats socials, xarxes, equipaments, professionals i expertes acadèmiques. Volem generar un mapa de reptes educatius prioritaris en el que experts i impulsors ofereixin assessorament i solucions per compartir el coneixement, i cerquem promotors que vulguin estendre solucions a la crisi educativa posant en marxa noves activitats o adaptar les ofertes existents de cada municipi.

T'interessa? Vols formar-ne part? Passem a l'acció! https://obrimeducacio.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar