El professorat treballa en condicions adequades? TALIS / Teaching and Learning Internacional Survey

  • Data 21/10/2014

PERSPECTIVES INTERNACIONALS D'EDUCACIÓ: TALIS 2013 - Estudi Internacional sobre Ensenyament i Aprenentatge. 

La Fundació Jaume Bofill i la Direcció d'Educació de l'OCDE van presentar "TALIS 2013", on es van donar a conèixer els resultats de l'edició 2013 del "Teaching and Learning International Survey" (TALIS). A càrrec de Julie Bélanger, analista de polítiques educatives a la Direcció d'Educació de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic i una de les responsables en l'elaboració de l'informe i Enric Prats, professor de Pedagogia Internacional de la Universitat de Barcelona i secretari del Programa de Millora i Innovació de la Formació de Mestres promogut pel Consell Interuniversitari de Catalunya. #perspectivesbofill 

Per encarar els reptes que la societat demana a l'escola, el professorat treballa en les condicions més adequades? Cal millorar el model formatiu del professorat de primària i secundària? Contribueixen els procediments d'avaluació a incentivar les bones pràctiques del professorat? En un context d'ajustaments pressupostaris, les polítiques públiques tenen prou en compte el desenvolupament professional de mestres i professorat?

En l'acte es va debatre a fons sobre les conclusions d'aquest nou informe de la Direcció d'Educació de l'OCDE i sobre les estratègies que es podria adoptar a Catalunya per contribuir a millorar la tasca del professorat. Per contrastar l'anàlisi de TALIS de l'OCDE en el context català també va participar del DEBAT un expert de l'àmbit català.

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

----------------------------------------­--------------

International Perspectives on Education Conference: The OECD Teaching and Learning International Survey (TALIS) 

Results of the OECD's 2013 Teaching and Learning International Survey. Panelists: Julie Bélanger, Education Policy and Research Analyst at OECD and Enric Prats, International Pedagogy professor at University of Barcelona and secretary of the Teacher Training Innovation and Improvement Program promoted by the Catalonia Interuniversity Council.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar