3 claus per estendre el treball per projectes als centres educatius - Sergi del Moral

  • Data 27/07/2020

Entrevista a Sergi del Moral, Cap d’estudis de l’Institut escola Les Vinyes (Castellbisbal), realitzada a Barcelona el 12 de desembre de 2019, en el marc de l’acte “Aprenent per projectes: estratègies i programes que funcionen”.

https://www.fbofill.cat/agenda/aprenent-projectes-estrategies-i-programes-que-funcionen

Sergi del Moral indica quines són les tres principals palanques de canvi que poden fer que l’aprenentatge basat en projectes arreli i s’estengui de forma efectiva al conjunt del sistema educatiu: 1) suport estructural i institucional a la innovació; 2) consciència social que aquest canvi és necessari; 3) formació i acompanyament amb visió de docent i de centre.

L’acte va ser organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

https://www.fbofill.cat/projectes/que-funciona-en-educacio-evidencies-la-millora-educativa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar