Un submarí a l'escola! Exemple d'activitat Magnet

  • Data 29/05/2019

En aquest vídeo els alumnes i les mestres de l'escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet i els investigadors de l'Institut de Ciències del Mar del CSIC ens expliquen què han treballat i quins aprenentatges s'han donat arran de la visita del submarí de l'ICM a l'escola.

Es tracta d'una activitat desenvolupada en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu". És un molt bon exemple de com un centre educatiu magnet pot desenvolupar una sèrie d'aprenentatges competencials a partir d'una proposta de la seva institució partner, i amb l'acompanyament de la seva formadora Magnet (Victòria Carbó).

Aquesta aliança entre l'escola Tanit i l'Institut de Ciències del Mar del CSIC s'emmarca en el programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu". Amb aquesta aliança, l'escola ha enfortit i visibilitzat el seu projecte de centre, afavorint així un canvi en la percepció social del centre i un augment de la demanda per part de les famílies del seu entorn.

El vídeo té per objectiu transferir aquesta experiència a altres centres educatius que comencin una aliança magnet.

El programa Magnet està impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d'Educació de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB, i compta amb la col·laboració dels Ajuntaments, com l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet en aquest cas.

El programa té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució. Aquesta aliança ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Més informació sobre el programa a: http://magnet.cat/  @aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar