Un viatge cap a l’empatia: desmuntem prejudicis!

  • Data 28/12/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d'aprenentatge l’alumnat té el repte de desenvolupar consciència crítica i pràctica sobre els perills que envolten l'ús dels dispositius mòbils. A través de temes com les galetes i algoritmes, la gestió d'imatges personals i la comprensió del disseny de les aplicacions, tractarem situacions reals que podem trobar-nos en la nostra pròpia experiència en línia.


El recull d'activitats plantejades permet adquirir coneixements pràctics per a una utilització segura dels seus dispositius, donant recursos per crear un tríptic informatiu significatiu que pugui ser compartit amb la seva comunitat educativa, consolidant així les seves pròpies competències digitals i la consciència col·lectiva sobre la seguretat en línia.

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar