Vols millorar els vincles entre família i escola?

  • Data 24/04/2015

Què podem fer des dels centres educatius per augmentar i millorar la quantitat i la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Millors vincles, millors resultats? Com arribar a totes les famílies? Quin és el lloc físic i simbòlic de les famílies al centre educatiu? Quins canvis organitzatius són necessaris per enfortir els vincles amb les famílies? 

 En aquest vídeo, David Vilalta et convida a enviar les teves preguntes, propostes i reflexions a través de:

-Twitter amb el hashtag #familiesmagnet

-Correu electrònic: magnet@fbofill.cat

 I també et convida a participar en el seminari web:

Com millorar els vincles entre docents i famílies?

Dimarts 5 de maig de 18 h a 19 h

Per a més informació:

http://www.seminariswebfbofill.cat/

Aquest seminari està organitzat en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.

 Hi participaran:

  • David Vilalta, mestre, formador, membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, i coordinador de les activitats formatives del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”.
  • Jordi Collet, sociòleg, educador social, i professor titular de sociologia de l’educació a la Universitat de Vic (UVic).
  • Sandra Garcia, coordinadora de llengua, interculturalitat i cohesió social (CLIC) i mestra d’Educació Especial de l’escola Mas Masó de Salt.
  • Dolors Gibert, directora de l’escola Samuntada de Sabadell.

 Us hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar