Webinar. El tercer trimestre a casa: l’oportunitat d’una avaluació per aprendre

  • Data 14/05/2020

Vídeo resum del webinar celebrat el 14 de maig de 2020. Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill conversa amb en Carles Monereo, catedràtic de psicologia de la UAB i la Maite Aymerich, dir. gral. de Currículum i Personalització del Departament d'Educació.

El tercer trimestre d’aquest curs escolar es durà a terme íntegrament en unes condicions extraordinàries: amb escoles tancades i alumnes i professors a casa. Això obliga a replantejar les estratègies docents, també en allò que fa referència a l’avaluació de l’alumnat. Des del Departament d’Educació, ja es va indicar que “caldrà revisar els criteris d’avaluació formulats per cada centre a principi de curs i adaptar-los a les limitacions formatives i personals amb les quals s’hagi trobat cada alumne”, i que l’avaluació del tercer trimestre no servirà per penalitzar l’alumne, sinó, en tot cas, per millorar la seva avaluació final.

RECUPERA EL WEBINAR COMPLET

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar