Xavier Pujol - Presentació del projecte edcampCAT

  • Data 11/11/2016

Vídeo resum de la presentació del projecte edcamp @edcampCAT de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill a l'Escola dels Encants de Barcelona (18.10.16), on Xavier Pujol @XeviPujolAuden explica tota la metodologia i els materials que el projecte posa a l'abast de qualsevol persona, comunitat o col·lectiu que vulgui participar o organitzar un edcamp. No perdis el fil i forma part del moviment edcamp! 

El projecte @edcampCAT de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill és una de les accions de la plataforma Educació Demà: http://edcamp.educaciodema.cat.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar