aps.jpg
16/11/2012
15:30h - 15:30h

4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'APS

Espai Jove La Fontana Veure mapa

Divendres, 16 de novembre de 2012 a la tarda, va tenir lloc la 4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'Aprenentatge Servei a l'Espai Jove La Fontana, al carrer Gran de Gràcia, 190 de Barcelona.

La Jornada pretenia augmentar el bagatge dels participants a partir de la reflexió sobre aspectes que incideixen en l'encaix educatiu i social de l'APS; de la presentació d'experiències reeixides, i de l'anàlisi i el debat sobre processos d'implementació i desenvolupament d'aquestes experiències.

També volia facilitar l'intercanvi fluït entre persones i institucions que se senten identificades amb aquesta manera de pensar i enfocar l'educació, per nodrir i fer créixer la xarxa APS.

A la jornada es van presentar experiències, pòsters, hi va haver una conferència a càrrec de Joan Subirats, treball en grup i s'hi va projectar un vídeo.

L'acte va tenir lloc de 16:30 a 21:00 h del vespre a l'Espai Jove La Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190, entrada per la plaça del carrer de Santa Rosa). La inscripció era gratuïta i la es va poder fer fins el dia 12 de novembre a través del formulari que trobareu al web www.aprenentatgeservei.cat.

4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'APS
a
Espai Jove La Fontana

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar