seminariweb_perspectives.jpg
26/02/2015
17:00h - 18:00h

Com l’aprenentatge social online transforma l’educació?

Com poden impactar els models d'aprenentatge obert en la millora de l'ensenyament? Com s'haurien de certificar les competències que s'adquireixen en l'àmbit no formal al llarg de la vida? Com es pot desenvolupar el compromís amb el procés d'aprenentatge, més enllà dels títols tradicionals? De quina manera es poden implicar les persones en comunitats d'aprenentatge, cultures de col·laboració i mètodes d'investigació en grup? Com es pot avançar cap a una concepció social de l'aprenentatge?

 

La Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya us conviden a aquest webinar conduït per Joan Badia, catedràtic de llengua i literatura, cofundador i membre de la plataforma PracticaReflexiva.pro i amb la participació de persones que han reflexionat sobre aquest tema a Catalunya:

Estel Paloma, economista, professora i creadora d'experiències innovadores educatives.

Ismael Peña-López, professor de la Universitat Oberta de Catalunya.

Margalida Capellà, catedràtica de Grec de secundària.

Amb ells, i amb la vostra participació, examinarem possibles respostes a les qüestions plantejades.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar