2-v.jpg
05/05/2015
16:00h - 17:00h

Com millorar els vincles entre els docents i les famílies

Què podem fer des dels centres educatius per augmentar i millorar la quantitat i la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Millors vincles, millors resultats? Com arribar a totes les famílies? Com fer que les famílies més desafavorides participin en la vida de l’escola i acompanyin els seus fills en les tasques educatives? Quin és el lloc físic i simbòlic de les famílies al centre educatiu? Quins canvis organitzatius són necessaris per enfortir els vincles amb les famílies? Quines accions estratègiques poden suposar un canvi significatiu de la relació escola-família?

Us convidem a debatre sobre aquestes i altres qüestions al seminari en línia sobre Com millorar els vincles entre docents i famílies?

Aquest seminari està organitzat en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.

Quan? Dimarts 5 de maig de 18 h a 19 h.

On? Allà on tinguis un dispositiu connectat a Internet.

Acte en línia gratuït i obert a tothom. Tanmateix, us demanem que sisplau procediu a inscriure-us de manera que us puguem tenir al corrent d’informació rellevant sobre el webinar: tramesa de documentació prèvia, notificacions d’altres actes de temàtica similar, etc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar